Aktivnosti

Naslovnica / Aktivnosti / Zaposleni-korisnici-radnog-centra-primjer-dobre-suradnje

ZAPOSLENI KORISNICI RADNOG CENTRA - PRIMJER DOBRE SURADNJE

Objavljeno:04.10.2022
Projekt Zona Doo

Centar za profesionalnu rehabilitaciju“ Zagreb“ ustanova je koja svojim znanjima i iskustvima donosi zaokret u načinu osposobljavanja osoba s invaliditetom za rad, osvješćivanju vlastitih sposobnosti te pružanja podrške u zadržavanju radnih mjesta. Korisnici nam često dolaze u želji da se zaposle i budu ravnopravni članovi društva, ali, zbog raznih životnih teškoća, bez stručne podrške to otežano ostvaruju.

Nakon uspješno provedenog osposobljavanja u Radnom centru, a na poslovima poput sortiranja, pakiranja i etiketiranja, te provedene stručne prakse, korisnici su spremni za zapošljavanje na zadovoljstvo svih: korisnika i njihovih obitelji, djelatnika Centra za profesionalnu rehabilitaciju“ Zagreb“ i suradnika - potencijalnih poslodavaca. Vođeni idejom da nam priprema za rad i zapošljavanje omogućuju samostalnost i bolji uvid u vlastite snage, uspješno surađujemo sa poslodavcima koji prepoznaju vrijednost i kvalitetu rada. Jednu od uspješnih suradnji i radna mjesta svojim korisnicima pronašli smo u trgovačkom društvu Projekt zona d.o.o. koje je apliciralo za dobivanje statusa integrativne radionice. Naši suradnici iz tvrtke Projekt zona d.o.o. prepoznali su da će novo stečene vještine uvelike doprinijeti  njihovom poslovnom razvoju, a korisnicima omogućiti da budu sigurniji u sebe te da za svoje vještine i predan rad dobiju zasluženu plaću. Kroz tako organiziran rad korisnici se ostvaruju, doživljavaju uspjehe, ali i znaju da prije svakog uspjeha treba uložiti mnogo rada i truda kako bi postigli ono što žele i trebaju za dostojanstven život. 

 Dobra suradnja sa našim partnerima i međusobno povjerenje koje gradimo sa našim korisnicima motiviraju nas da i dalje predano radimo svoj posao, potičući ljude na zapošljavanje i rad.